BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Mnenja obiskovalcev

Prepis iz naše knjige vtisov:

Draga Sandra, aboridžini proslavljajo dneve premikov v življenju kot svoje rojstne dneve… Sodeč na število tvojih premikov, in premikov, ki jih pomagaš soustvarjati v družbi je danes veliko več kot le drugi rojstni dan Zelene trgovine. Veseli smo, da ste! (Sanja Lončar)

Draga Sandra, iskrene čestitke za 2. rojstni dan tvoje Zelene trgovine in 1. rojstni dan Eko kluba. Tudi midva rada prideva v tvojo trgovinico, saj so res vsi izdelki izbrani z dušo in srcem, kar kupci začutimo in cenimo.
He,he,he,… in, odkar spiva na vaših ležiščih iz eko lateksa, je svet še lepši. (Nataša in Dino Bešter)

Draga Sandra! Iskrene čestitke ob rojstnem dnevu krasne trgovine- Zelene trgovine. Vsak obisk v njej mi je v veselje, in seveda tudi zaradi tebe, Nina. Hvala draga Sandra za vse! Hvala, ker si!!! (Karmen Prah)

Drage ''zelenke'', hvala za vse lepe besede, lepe nasmehe, hvala za polno pozitivne in zelene energije, ki jo dobim pri vas. Hvala za dosedanje sodelovanje in se veselim še prihodnjih idej in sodelovanj. Še na mnoga leta. (Tadej)

Draga Zelena trgovina in najboljša prodajalka Sandra, čestitke ob drugem rojstnem dnevu najboljše EKO trgovine, kar jih poznam. V tej trgovini vedno dobim super nasvete (prodajalka se namreč trudi povedati tudi vse nasvete o uporabi izdelka, ne gre zgolj za prodajo). Ostanite še naprej tako odlični in vse dobro. (Vaša redna stranka Jasmina)

Draga Zelena trgovina, draga Sandra, draga Nina! Ker leta kar bežijo, ne vem točno, kdaj smo se srečali na vegi pikniku. Se pa v živo spomnim, ko je k Lajkini stojnici pristopila Sandra. Že po nekaj minutah pogovora sem občutila ogromno količino pozitivne energije in dobre volje, ki ju Sandra izžareva. Že tistega dne je Sandra postala Lajkina dobra vila. Spremlja naše delo, njena družina je dala dom naši varovanki Ruby in vedno pazi, da naredi za naše društvo kaj dobrega in nam pomaga pri našem delu. Kadar se srečamo s Sandro in nino, vem, da sledi smeh in dobra volja. Hvala vama, dragi prijateljici, vedno vaju rada srečam. Super sta. (Melita in vsi iz Lajke)

Draga Zelena trgovina, spremembe se začnejo, ko se v posamezniku ''premakne'' dojemanje življenja, ko se začne spraševati o samoumevnih stvareh. Ko dojame, da je edina sprememba lahko le on sam. Vsak dan.
Posebni in dragoceni biseri pa so posamezniki, ki pomagajo k spremembam in ki osveščajo s tem, da temu posvetijo svoje življenje in svojo vsakodnevno dejavnost. Zato hvala Sandra, ker ti ni vseeno in ker nam, kot skupnosti, pomagaš stopiti na pravično in bolj etično pot. (Jadranka Juras)

Draga Alex, resnična modrost je eden najdragocenejših zakladov. Od vseh lastnosti pa je najprivlačnejša ljubezen- in ker te lastnosti odsevate, jih tudi znate kazati v življenju. Želim vam veliko uspeha in sreče v življenju. (Majda Renko Petrič)

Draga dekleta, z veseljem vstopim k vam. Z veseljem se vračam k vam. Iz srca hvala za vas. S spoštovanjem. (Helena)

Drage dame, za svojo prijaznost in ustrežljivost vas nagrajujemo kupci, ki se vedno vračamo in pripeljemo še svoje prijatelje. Vse dobro. (Darja Mozetič)

Mnenja uporabnikov naših ležišč>>

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8