BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

ODKRIJTE NARAVNO                 

Naj bo naravno res naravno

V pestri ponudbi izdelkov, se je vedno težje odločiti, kaj je najboljše za nas. Še posebej, če gre za izdelek od katerega pričakujemo nekaj več, kot le všečno sliko.

Naravni izdelki za vas in vaš dom so klub izpolnjenim strogim zahtevam o ekološki pridelavi, lahko moderni, lepi in udobni. Ker obstaja mnogo uglednih združenj, ki imajo jasna merila in zahteve, kaj pomeni ''biti naravno'', boste v naši ponudbi našli LE izdelke s priznanimi CERTIFIKATI, ki so pač edino zagotovilo, da so se proizvajalci držali zahtevanih okoljskih in socialnih standardov.

Okusi, otipaj, vonjaj ter odkrivaj izdelke, ki so odlični za tvoj ZDRAV način življenja

Ker naši izdelki od surovine do končnega izdelka ne škodujejo okolju, smo se odločili, da pripravimo skupine ponudb, v katerih boste zagotovo našli izdelek zase in tako lažje preizkusili raznolike izvrstne naravne izdelke. In ne le to, ker se boste tudi VI odločili za dolgoročen kakovosten in okolju prijazen ukrep,  je edino pravično, da to vašo odločitev tudi nagradimo. Zato vam v tej ponudbi ob nakupu kompletov podarjamo prav POSEBEJ ZELENE POPUSTE.  

1 komplet  2 komplet 3 komplet 
 4 komplet  5 komplet  6 komplet

Izdelki, ki so brez kemikalij, pesticidov, rakotvornih snovi in dodatkov, vas bodo popeljali en korak bližje k zdravemu načinu življenja, toplini in duševnemu miru vašega doma.

  

 

 

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8