BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Posteljnina Classic saten celadon, več dimenzij

159,95 €

Hiter predogled

Gladka ​​površina z rahlim leskom daje tej posteljnini preprosto eleganco in lepoto. Posteljnina je primerna za uporabo preko celega leta, saj naravni materiali lepo regulirajo temperaturo telesa. Primerno tudi za ljudi s posebej občutljivo kožo in dihali.

Posteljnina iz 100% ekološkega bombaža (organski, IVN BEST). Elegantna posteljnina iz rahlo svetlečega saten bombaža.

Zapenjanje z gumbi.

Na voljo dimenzije: 140x200 + 50x70, 135x200 + 50x70. Lahko se izdelajo tudi druge dimenzije prevlek za vzglavnike oziroma se prevleke za vzglavnike naročijo tudi posebej.

Ker ima podjetje Cotonea na voljo res pestro izbiro ekoloških izdelkov za dom, nam žal omejeni prostor trgovine ne dopušča naročiti večjih količin oziroma vseh izdelkov, ki jih imajo v ponudbi. Zato vas prosimo, da ob izbiri posteljnine počakate nekaj dni (do 14 dni), da želeno posteljnino naročimo, prejmemo ter dostavimo na vaš naslov.

Pri nekaterih izdelkih je zaloga omejena, zato se lahko zgodi, da vam izdelka niti ne bomo mogli naročiti. V tem primeru vam bomo poslali obvestilo, takoj ko prejmemo informacijo iz njihove strani glede zaloge.

Ekološki izdelki se vedno izdelujejo preudarno ter so v večini primerov izdelani v butičnih količinah. Tu ne gre za masovno proizvodnjo, niti masovno prodajo, zato upamo na vaše razumevanje v primeru manjkajočega izdelka oziroma nekoliko daljše čakalne dobe.

Za vse informacije smo vam dosegljivi na 01 810 90 32 ali na info@zelenatrgovina.si.

* Obvezna polja

159,95 €

Cotonea ekološki bombaž prihaja iz partnerskih projektov podjetja v Kirgiziji in Ugandi, od območij pridelave, kjer je dovolj padavinBombažne rastline potrebujejo veliko vode za rast. Več o proizvajalcu- Bombažna zgodba Cotonea>> 

Ekološki bombaž pomeni:
 Biološko varstvo rastlin namesto uporabe pesticidov
 Naravna gnojila namesto kemičnih gnojil 
 Zaščititi dragocene podtalnice
• Brez gensko spremenjenih vrst
• Dolgoročno ohranjanje rodovitnosti tal

Podjetje Cotonea se je zavezalo, da bo pridelovanje ekološkega bombaža potekalo v Ugandi in v tesnem sodelovanju s švicarsko NVO Helvetas v Kirgizistanu. Več kot 150 let izkušenj na področju predelave bombaža Cotonea je mogoče prenesti na kmete, tako da se nenehno izboljšuje kakovost in lahko prideluje ekološki bombaž  visoke čistosti. Z garancijo nakupa surovin Cotonea ponuja kmetom dodatno finančno varnost in krepi njihovo samopodobo. Cotonea je v neposrednem stiku s proizvajalcem bombaža in ima zaupanje ljudi na lokalni ravni. V Cotonei poznajo vse svoje dobavitelje in imajo sami nadzor nad kakovostjo in čistostjo ekološkegabombaža.

- Pri pridelavi organskega bombaža se ne uporabljajo kemična gnojila, pesticidi in gensko spremenjena semena. Preberite več o ekološkem bombažu>>
- Poštene cene nakupa, plače in delovni pogoji, pošten delež - za vse
- Proizvajalec ravna z vsemi udeleženci v proizvodnem procesu s spoštovanjem. Vse proizvodne objekte redno preverja tudi neodvisna organizacija za certificiranje.
- Izdelki so narejeni iz samih naravnih materialov, ki izpolnjujejo najvišje okoljske in družbeno odgovorne standarde v vseh fazah proizvodnje in imajo za pridelavo, predenje, tkanje, izdelavo svetovno najbolj strog IVN certifikat.
- Konvencionalni izdelki iz bombaža vsebujejo škodljive kemikalije, ki pridejo v stik s kožo kmeta, delavca in kupca. Izdelki iz Cotonea bombaža so popolnoma varni za vse.

Oglejte si kratek intervju ter se ''sprehodite'' po trgovini- s Sandro Klemenc in Natašo Bešter v oddaji Za zdravje:

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Posteljnina Classic saten celadon, več dimenzij

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8