BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Nastavljivo posteljno dno, več dimenzij

129,90 €

Hiter predogled

Brez prilagodljivega posteljnega dna ne izkoristite vseh prednosti prilagodljivih, zračnih in naravnih ležišč. Letvice so prožne in pritrjene na dodatni okvir, zaradi česar je letveno dno obstojno dlje časa. Dvižno posteljno dno (glava/noge) ima dodatno regulacijo trdote v ramenskem predelu. Primerno za zdravstvene tegobe, kjer se priporoča višje vzglavje oziroma vznožje. Možnost nastavitve višine po stopnjah. 

Izdela se lahko katerakoli dimenzija posteljnega dna (do maksimalne šriine in dolžine 140x220)

Po naročilu. Čas dobave 10-14 dni oziroma po dogovoru. Izdelki se zaradi optimiziranja zaloge izdelujejo sproti in le po naročilu.

Ob izbiri posteljnega dna za dimenzijo ležišča 140x200, se ob spanju 2 oseb na ležišču priporoča nakup 2x 70x200 (131,90€/kom), ker je v nasprotnem primeru najbolj optimalna lega spanja ravno na sredini ležišča, kar pa ob spanju 2 oseb in za najboljši počitek ni najbolj praktično.  

Če imate ležišče v enem kosu - 160x200 ali 180x200, izbira nastavljivega posteljnega dna ni praktična in ni priporočljiva.

Za informacije prosimo pokličite na tel.: 01 810 90 32 ali nam pišite na info@zelenatrgovina.si

 

* Obvezna polja

129,90 €

Letveno posteljno dno s prožnimi letvicami zagotavlja potrebno zračnost ležišču in pomembno vpliva na dolgotrajno dobro in zdravo spanje (dno se prilagaja ležišču in ležišče se lahko nato najbolj optimalno prilagaja vašemu telesu). Katerokoli tip ležišča potrebuje ustrezno posteljno dno. Posebej pri vzmetnicah, poliuretanskih penah, memory penah ali latex ležiščih s prevlekami iz poliestra, se količina človeškega potu nabira in ostaja v samem ležišču. To povzroča slabše spanje in počutje, saj zaradi vlage ter drobljivosti materiala notranjost ležišča postaja raj za plesen in tudi za pršice. Plesen se mnogokrat pojavii tudi na vrhnji strani prevleke.

Zaradi ustreznega letvenega dna, je tudi življenjska doba ležišča precej daljša.

Nasvet: Dno mora imeti zadostno število letvic, pri dolžini 200 cm približno 28 kosov. Zaradi nižje cene so pogosto v akcijskih ponudbah cenena letvena dna s premalo letvicami, kar povzroči prehitro deformacijo ležišča, saj ne nudijo dovolj podpore ležišču.  

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Nastavljivo posteljno dno, več dimenzij

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8