BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

No, če se tudi vi ob besedi in vonju sivke nostalgično spomnili vonja posteljnine in odej na počitnicah pri stari mami, ste po vseh objavah v časopisih v teh dneh zagotovo že spoznali, da je sivka mnogo več kot le orožje proti moljem. Šopek sivke se je pri nas že nekaj let nazaj iz omare prestavil na najlepše mesto v jedilnici.

A poleg všečne dekoracije, moramo omeniti še nekaj odličnih lastnosti sivke, ki jih morda pa res še niste vedeli. Naštevamo le nekatere: sivka lajša mišične bolečine, krče, menstrualne težave, glavobole, migrene, prehlade; pomirja ter pomaga proti stresu, nespečnosti; odganja mrčes,… Šamponi, lotioni s sivko ali kapljica eteričnega olja sivke na vzglavniku, pa bo s svojim pomirjujočim učinkom hitreje zazibala vašega otroka v sladek sen.    

Zaradi širokega spektra uporabe v masažah, kopelih, parnih inhalacijah in razpršilih SIVKA zasluženo zaseda častno prvo mesto v aromaterapiji. In če z modnimi trendi nadaljujemo še tukaj – sivka v kakršnikoli obliki mora postati nekakšen must have v vsakem domu.

Kliknite in si oglejte s sivko obogatene izdelke: eterično olje, hidrolat, gel, šampon, čistila, detergent za pranje in sveče.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8