BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Ultrasonični difuzor Polnočno moder

57,90 €

Hiter predogled

Ultrasonični difuzor deluje na način ultrazvočnega razprševanja eteričnih olj, kar pomeni, da eteričnih olj ne segreva. Zaradi takšnega načina razprševanja so zavarovane kemične lastnosti eteričnih olj. Difuzor poskrbi, da je vsak dom ali delovno okolje odeto v dišečo meglico s stilom. Eterična olja pa so tista, ki nudijo maksimalen terapevtski učinek na telo in duha.

Priprava difuzorja: ko ste odstranili oba pokrova spodnjega dela difuzorja, vanj natočite destilirano vodo ( obvezno naj bo destilirana, saj je navadna tekoča voda preobremenjena z vodnim kamnom) maksimalno do označenega roba. Dodajte eterično olje ali sinergijsko mešanico po izboru, oba pokrova položite nazaj na difuzor, izberite način delovanja difuzorja in uživajte v prijetno odišavljenem prostoru. Z desnim gumbom uravnavate časovno delovanje difuzorja z izbrano količino izhajanja meglice oz. eteričnega olja. 1 pritisk 22 ml./h delovanje približno 9 ur 2 pritisk 15 ml./h delovanje približno 13 ur 3 pritisk 30 ml./h delovaanje približno 7 ur Z levim gumbom uravnavate časovno delovanje difuzorja z izbrano količino izhajanja meglice oz. eteričnega olja. 1 pritisk difuzor deluje neprekinjeno 2 pritsk difuzor deluje 60 min. nato se ustavi 3 pritisk difuzor deluje 120 min. v izmenjujočem se intervalu nato se ustavi 4 pritisk difuzor se ustavi difuzor se ustavi samodejno vedno ko nivo vode pade na minimum.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Ultrasonični difuzor Polnočno moder

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Obiščite nas v LJ, BTC-hala A-klet (lokal 35), tel: 01 8109032

vhod A6- iz parkirišča med tržnico in Sparom vhod v klet. tretji lokal na desni strani.

V našo družbo vabimo vse, ki se zavedate, da je izbira naravnih izdelkov kljub njihovi prijaznosti do okolja -  v prvi fazi prava odločitev v prid našega zdravja. Certifikati (Gots, Fair trade, Bdih, Soil, Cruelty free, Fsc,..) potrjujejo, da so izdelki pridobljeni na okolju prijazen način, s spoštovanjem narave in vseh živih bitij, proizvajalci in vsi, ki sodelujejo v procesu poslovanja pa se zavedajo visoke družbene odgovornosti.

Le izdelek, ki je proizveden na ljudem in okolju prijazen način od surovine do končnega produkta, je lahko brez škodljivih sestavin, ter tako popolnoma zdrav in naraven za uporabnika teh izdelkov.

V ponudbi boste našli naravno negovalno in dekorativno kozmetiko, 100% organska olja, modni ekološki nakit, oblačila in izdelke za dom iz ekološkega bombaža, ročno narejene naravne svečke, super prehrano, karafe za revitalizacijo vode, ekološka čistila ter pod našo lastno blagovno znamko Naturna v Sloveniji izdelane naravne izdelke za zdravo spanje (ležišča, vzglavniki, posteljnina, odeje, ...).

Preverite tudi:
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8