BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Deke, odeje in pododeje

Naturna- slovenski proizvajalec ležišč>>

Edini eko izdelki za spanje- ležišča iz 100% naravnega lateksa in ekološkega bombaža, vzglavniki, odeje, so izdelana v Sloveniji pod našo lastno blagovno znamko Naturna. Upoštevanje pravičnih Fair Trade načel tudi pri oblikovanju cen in poslovanje brez posrednikov omogoča, da so cene visoko kakovostnih ležišč ugodne in dostopne.

Cotonea- izdelki iz ekološkega bombaža>>

Podjetje Cotonea se je zavezalo, da bo pridelovanje ekološkega bombaža potekalo v Ugandi in v tesnem sodelovanju s švicarsko NVO Helvetas v KirgizistanuVeč kot 150 let izkušenj na  področju predelave bombaža Cotonea je mogoče prenesti na kmetetako da se nenehno izboljšuje kakovost in lahko prideluje ekološki bombaž  visoke čistosti

LinenMe & WoolMe- izdelki iz lanu in volne>>

LinenMe iz Litve je v družinski lasti že tri generacije. Ravno dolga leta dela z naravnimi tkaninami, so jim dala izkušnje in znanje za izvedbo neškodljivih postopkov, s katerimi lahko izdelajo izjemno mehke lanene tkanine z rahlim vintage izgledom. LinenMe je ena izmed najbolj svetovno poznanih blagovnih znamk naravnih tkanin za dom, ki se prodajajo v mnogih najbolj prestižnih trgovinah širom Sveta. Z izdelki iz volne- WoolMe Želeli so želeli dopolniti svojo ponudbo z izdelki, ki bi bili primerni tudi za hladnejše zimske dni. Po skrbni izbiri in dolgih pogajanjih so tako sklenili tesno sodelovanje s tkalnico, ki posluje že od leta 1927 in ki omogoča popoln nadzor nad projektiranjem in izdelavo WoolMe izdelkov.

po strani

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 117

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cena: 29,90 €

Akcijska cena 20,90 €

-30%

po strani

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 117

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8