BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si

Trgovina je trenutno ZAPRTA. Enakopravni&Enakovredni!! Več>>
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Predstavite svoje delo

PREDSTAVITE SVOJE DELO NA NAŠI SPLETNI STRANI - BREZPLAČNO

To povabilo je namenjeno vsem tistim, ki opravljate samostojno dejavnost oziroma ste zaposleni v privatnem podjetju.

V tem času je najtežje ohranjati prisotnost, mirnost ter optimizem. Če vprašate mene, si najbolj želim, da se okrepi delo slovenskih podjetnikov ter da se poveča naša samooskrba. Ker le tako bomo tudi kot država lahko funkcionirali naprej in s tem vzdrževali zdravstvo, šolstvo, pokojnine,…  Žal tudi zato, ker se bo marsikje zmanjšalo ali celo ustavilo poslovanje tudi zaradi sprememb na tujih trgih, zaradi česar bo tudi pri nas potrebna preusmeritev dela in delovne sile.

Zato se mi zdi pomembno, da se fokus usmeri v krepitev domačega dela, znanja, povezovanja ter na dolgi rok tudi ustvarjanja novih delovnih mest.

Ko sem razmišljala, kaj lahko kot posameznik storim in kako lahko nadgradim svoje vrednote, ki jih s svojim delom že ves čas bolj ali manj poskušam realizirati, mi je padla na pamet ideja, da odstopim mesto na svoji spletni strani tudi vam – torej ponudnikom ali proizvajalcem katerihkoli izdelkov in storitev.

(kmetje, šivilje, spletne trgovine, facebook strani z oblačili ali drugimi izdelki, fizične trgovine, oblikovalci, spletni mojstri, obrtniki, prevajalci, joga učitelji, učitelji tujega jezika, …). Podatke za predstavitev mi lahko pošljete tudi raznolika društva, zadruge, organizacije,…

Tako bi se delo slovenskih podjetnikov predstavilo na enem mestu – tam, kjer ni oglaševalskih gigantov, ob katerih promocija vsakega izmed nas manjših podjetnikov, popolnoma zbledi. Ker upam, da mi bo uspelo povezavo do tega seznama promovirati tudi drugje, bi vaše delo lahko videlo kar precej ljudi oziroma kar je najpomembneje, tisti, ki vas še ne poznajo. Ker vsi vemo, da finančno težko konkuriramo tistim na svetovnem spletu (ki je mimogrede zadnje mesece še posebej preplavljen s ponudniki iz tujine, od katerih slovensko gospodarstvo nima nič), nas običajno na spletu najdejo le tisti, ki nas že poznajo in v spletne brskalnike direktno vtipkajo ime našega podjetja. Novih uporabnikov naših izdelkov ali storitev pa ni.

Zato dajem možnost res vsakemu in vsem. In tu ne bo delitev. Glede na to, da se res vsi trudimo, da nekako prebrodimo to obdobje, mislim, da sedaj ni čas, da stojimo vsak na svojem bregu, temveč, da uberemo skupno pot. Vsak s svojim znanjem in delom za skupno dobro ter ohranjanje delovnih mest. 

Delo bom opravila brezplačno, saj bo terjalo le moj čas in nekaj stroškov za postavitev nove kategorije na spletni strani. Ampak za prave stvari mi energije in časa nikoli ne zmanjka.

To povabilo lahko pošljete tudi drugim, ki bi jih zanimala brezplačna objava na naši strani.

Torej, da na kratko naredim povzetek:

Če želite promocijo svojega dela na naši spletni strani – brez kakršnihkoli stroškov, mi lahko pošljete na info@zelenatrgovina.si:

Kratek opis dejavnosti, ime podjetja, spletno stran (če je), naslov (za fizične lokacije), telefon oziroma elektronski naslov (če bi želeli predstaviti delo znanca, naj v izogib neustreznemu opisu dejavnosti ter prenosu podatkov, pošlje sporočilo na naš naslov sam nosilec dejavnosti).

POMEMBNO: Sedež podjetja morate imeti v Sloveniji.

** Mnogo fizičnih trgovin in ostalih dejavnosti bo zaradi nižanja stroškov prestavilo delo na dom in na poslovanje preko spleta. Spreminja se sistem dela in zagotovo to v določenih primerih ni slabo, vsesplošno ugašanje toliko dejavnosti hkrati, pa žal za vse nas ne prinaša nič dobrega.

** Naša trgovina obstaja 8 let in v tem času smo pridobili mnogo kupcev in poslovnih partnerjev. Med dvomesečnim zaprtjem trgovine se je povečal obisk na spletni in na naši FB strani. Kupci in obiskovalci spletne strani pa prihajajo prav iz vse Slovenije. Res je, da nimamo toliko spletnega obiska kot veliki portali, ker je tudi moj način dela drugačen in že od nekdaj raje vlagam denar in energijo v ljudi, odnose ter delovanje fizične trgovine.

** K sodelovanju sem povabila tudi svoje poslovne prijatelje (med drugimi tudi Sanjo Lončar in projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki je v teh časih še posebej obiskan), ki bodo na svojih straneh prav tako dodali povezavo do tega seznama, torej posledično tudi do vaše dejavnosti. 

** Zato naj bo to sporočilo kot nek poziv k vzpostavitvi novih kanalov ter iskanju novih rešitev. Da res ob naših vsakodnevnih odločitvah postane vodilo MANJ je VEČ, ter da včasih malo bolj vklopimo zavedanje in razum ter sebi in morda tudi drugim zastavimo že prežvečeno vprašanje, ki pa lahko prinese dolgoročne rezultate za splošno dobro - Komu bom namenil svoj denar in kaj želim z njim podpreti? 

Seznam ponudnikov po kategorijah >> 

Hvala vam za vas čas.

Ostanite zdravi.

V želji, da nekako prebrodimo to obdobje, vas lepo pozdravljam,

Sandra Klemenc, 

info@zelenatrgovina.si (pod zadevo prosim napišite: Predstavitev dela)

__________________________________________________________________________________________________________________

Kratka predstavitev situacije mnogih slovenskih podjetij in podjetnikov:

Vsak izmed nas podjetnikov ve, kako težka in dolga je pot do odjemalcev naših izdelkov ali storitev. Marsikdo tega finančno ne zdrži. Vsaka promocija pa seveda stane. Še posebej drago je masovno oglaševanje (preko spleta, TV in radia), s katerim sicer naenkrat povečaš prepoznavnost pri večjem številu ljudi, a te promocije žal nikoli nimajo dodane vrednosti. Zato sem se že leta nazaj odločila, da promocijo trgovine izvajam le na način, da ob tem podprem dejanja v širše dobro.

Po vseh raziskavah ljudje najbolj prepoznamo blagovne znamke in podjetja, ki običajno več kot v delavce ter kakovostne izdelke ali storitve, vlagajo v konstantno promocijo. V človeški naravi je, da ko potrebujemo neko storitev ali izdelek, najprej poiščemo ime tiste znamke, ki se nam je zaradi oglaševanja že ''usedla'' v misli. Dobiček, ki nastane ob tem, običajno kroži le v ozko izbranem krogu ljudi. Dodane vrednosti ni.

Med masovnim oglaševanjem gigantov se seveda promocija manjših podjetnikov popolnoma izgubi. Če boste malo bolj pozorni, boste videli, kdo med intenzivnimi oglaševalci najbolj izstopa. To skoraj nikoli niso slovenski proizvajalci, temveč le preprodajalci tujih izdelkov, ki z nizkimi cenami ter ogromnimi popusti prevladujejo oziroma že vladajo na trgu. Ker ne vključujejo dela in znanja slovenskega delavca in mnogokrat nimajo niti sedeža podjetja, niti fizične lokacije v Sloveniji (saj izdelki do kupca prispejo direktno iz tujine), nima od teh velikih poslov nič niti slovensko gospodarstvo, niti naša javna uprava.

Tako se vrtimo v začaranem krogu. Zaradi vedno nižjega standarda v državi se nakupi cenovno ugodnejših tujih izdelkov povečujejo in v kolikor raste na eni strani finančna podpora tujim podjetjem, se na drugi strani šibi in uničuje slovensko gospodarstvo-  na ta račun se izgubljajo delovna mesta. Slovenski izdelek tako postaja za kupce finančno vedno težje dosegljiv ali v njihovih očeh precenjen. 

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8