BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Not perfect linen - modna lanena oblačila

Iskanje popolnega v nepopolnosti

Družinska blagovna znamka Not perfect linen s svojimi lanenimi izdelki zagotavlja kakovost, spodbuja preglednost, uveljavljavlja trajnostne prakse in etični pristop. Oblačila izdelujejo na podlagi prednaročil in hkrati proizvajajo v skladu s povpraševanjem. Na ta način se izognejo količini odpadkov in stoječim zalogam ter skladiščenju končnih izdelkov. Na ta način se izognejo množično proizvedenim količinam blaga. Izdelujejo izdelke, ki vključujejo leta pridobljenih spretnosti, strasti, predanosti in iskrenosti.

Popolnoma so posvečeni premišljenemu ustvarjanju / izdelavi postopka. Trudijo se, da se izognejo programiranim strojem ali drugi nečloveški pomoči in poskušajo uporabiti kar največ človeških resursov v celotnem procesu. Na ta način zagotavljajo samo resnično ročno izdelane izdelke. Zaradi tega je proces izdelave počasen ter do same izvedbe končnega izdelka traja več časa, vendar upajo, da tudi njihove stranke motivira, da bi našli zadovoljstvo pri počasnem ter premišljenem nakupu in počasnem bivanju.

Trdno verjamejo, da so izbrano Oeko-tex certificirano platno domačih proizvajalcev, preprosti kosi oblačil, ki običajno ustrezajo vsem starostnim obdobjem, oblikam in velikostim, ljubek ter ohlapen in sproščen videz izdelka, njihova moč in najboljše, kar lahko ponudijo svojim strankam. Izogibajo se vsem, kar ni bistveno za oblačilo (zapleteni kosi, neprimerno prileganje telesu, zadrge, presežne podrobnosti itd.), Pri čemer je prednost namenjena čistemu in vsestranskemu izgledu.

 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8