BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Zelena trgovina

Učinek metulja

Če se sprehodite po spletnem brskalniku in vtipkate nek izdelek, boste na prvi strani zagotovo opazili najmanj 70% tujih spletnih trgovin..

Manj ponosa in pohlepa,...

Manj ponosa in pohlepa, več ponižnosti in velikodušnosti V mesecu juniju, ki so ga razglasili za mesec ponosa, je Dr. Will Tuttle objavil..

Koga z nakupi izdelkov podpiramo? Slovenijo ali tujino?

#sampovem, da imamo sedaj na zalogi kar precej lanenih izdelkov - od krp, brisač, torb, posteljnine, dek, odej, nogavic, oblek, srajc, hla..

Od kod prihajata lan in konoplja?

Lanena oblačila zagotovo niso oblačila le za tople poletne dni, ampak jih lahko nosite skoraj preko celega leta. No, razen nekaj modelov s..

Razlika med stroški v tekstilni industriji

Kakšen je strošek dela za izdelavo oblačila poznanih blagovnih znamk v primerjavi z oblačilom, ki je izdelano v Evropi? Neprimerljiv. In..

Modne blagovne znamke z največ kršitvami

Medtem ko so se v Evropi zaprle že skoraj vse večje tekstilne tovarne, mogotci delo selijo v vedno bolj odročne kraje. Kot boste videli m..

Kdo plača brezplačna vračila, menjave,...?

Da ne bo pomote, je seveda ok, da se izdelek lahko zamenja, če vam ne ustreza. Ob nakupu v spletni trgovini imate tako pravico do menjave, ..

Zelena trgovina praznuje 10 LET

Septembra praznuje ZELENA TRGOVINA 10 let Najprej sem mislila, da za obletnico priredim nek dogodek, ampak nisem vedela, kaj se bo ..

Hej ti, odpri oči

.... IN SE ZAVEDAJ SVOJE MOČI Prvi Covid Test je mimo. Kako jim je uspelo? Glede na videno - odlično. Sem slišala včeraj komentar v..

Izdelki iz jute in košare iz Bangladeša

Bangladeš je od decembra 1971 dalje suverena država (po vojni za neodvisnost). Državo je po vojni pestilo močno zaostalo kmetijstvo ter ..

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 132

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8