BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si
PON - SOB od 10h do 18h 
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Zelena trgovina

Zelena trgovina praznuje 10 LET

Septembra praznuje ZELENA TRGOVINA 10 let Najprej sem mislila, da za obletnico priredim nek dogodek, ampak nisem vedela, kaj se bo ..

Hej ti, odpri oči

.... IN SE ZAVEDAJ SVOJE MOČI Prvi Covid Test je mimo. Kako jim je uspelo? Glede na videno - odlično. Sem slišala včeraj komentar v..

Izdelki iz jute in košare iz Bangladeša

Bangladeš je od decembra 1971 dalje suverena država (po vojni za neodvisnost). Državo je po vojni pestilo močno zaostalo kmetijstvo ter ..

Volnene deke Yumeko

Volna je eno najstarejših in najbolj znanih tekstilnih vlaken. Lastnosti volne so edinstvene, saj je volna ne le lep, temveč tudi naraven ..

Not perfect linen - modna lanena oblačila

Iskanje popolnega v nepopolnosti Družinska blagovna znamka Not perfect linen s svojimi lanenimi izdelki zagotavlja kakovost, spodbuja preg..

Engel- perilo in oblačila iz volne in svile

V podjetju Engel so že v šestdesetih letih izdelali pletene plenice iz nebeljenega bombaža. Z uporabo neobdelanega bombaža so se od leta..

MUD jeans- recikliran jeans in ekološki bombaž

  MUD Jeans je edina blagovna znamka, ki deluje popolnoma v skladu z načeli krožnega gospodarstva. MUD Jeans je trajnostna bla..

WoolMe- deke iz 100% volne

Volnene odeje WoolMe so v družinskem podjetju, ki izdeluje lanene izdelke LinenMe, pričeli izdelovati šele nekaj let nazaj. Želeli so ..

LinenMe- izdelki iz 100% lanu

Dokler v Sloveniji ne bo možno pričeti s tkanjem lanenih in konopljinih vlaken, bomo žal primorani kupovati naravne tkanine v tujini. A ..

Cotonea- ekološki bombaž

Izdelki iz ekološkega bombaža: posteljnina, kuhinjske krpe, deke, brisače, oblačila. Cotonea ekološki bombaž prihaja iz partn..

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 125

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8