Zelena trgovina Default welcome msg!

Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Zelena trgovina

MUD jeans- recikliran jeans in ekološki bombaž

MUD Jeans je trajnostna blagovna znamka iz Nizozemske. Oblačila ( v večini jeans hlače) so izdelana iz recikliranega jeansa in ekološ..

WoolMe- deke iz 100% volne

Volnene odeje WoolMe so v družinskem podjetju, ki izdeluje lanene izdelke LinenMe, pričeli izdelovati šele nekaj let nazaj. Želeli so ..

LinenMe- izdelki iz 100% lanu

Dokler v Sloveniji ne bo možno pričeti s tkanjem lanenih in konopljinih vlaken, bomo žal primorani kupovati naravne tkanine v tujini. A ..

Cotonea- ekološki bombaž

Izdelki iz ekološkega bombaža: posteljnina, kuhinjske krpe, deke, brisače, oblačila. Cotonea ekološki bombaž prihaja iz partn..

Lanabe- perilo iz ekološkega bombaža

Eko spodnje perilo za ženske, moške in otroke je udobno, nadvse mehko in predvsem narejeno iz materialov, ki so koži prijazni. Vsi izdel..

Ležišča polna pozitivne energije

Ležišča izdelana od začetka do konca, z upoštevanjem najvišjih zahtev glede odgovornosti do okolja in družbe - ležišča polna pozi..

Fashion Revolution Week v Zeleni trgovini

April bo v znamenju etičnih oblačil ... zaključili ga bomo namreč kar s celim tednom posvečenim etičnim oblačilom v sodelovanju s Pr..

Praznovanje obletnice 3. OŠ Slovenj Gradec

Ob 50. obletnici 3. OŠ Slovenj Gradec, sem jim podarila majice ter barve, s katerimi so jih učenci poslikali. Vsi sodelujoči- učenci, u..

Brezplačna delavnica Prve pomoči- Pomagam PRVI

Za pomoč drugim ne potrebuješ mnogo- le znanje, pogum in srce Zelena trgovina - BTC - dvorana A-klet  Petek, 13.10. ob 17h Obvezne prijav..

Piknik za 3. OŠ Slovenj Gradec

Gre za neprofitni projekt, v katerem se del denarja od prodaje majic iz ekološkega bombaža, ki bi ostal kot dobiček trgovini-  nameni d..

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 119

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8