BTC, Ljubljana, hala A- klet, tel.: 01 810 90 32 email: info@zelenatrgovina.si

Trgovina je trenutno ZAPRTA. Enakopravni&Enakovredni!! Več>>
Košarica (0 izdelkov)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Zelena trgovina

Not perfect linen - modna lanena oblačila

Iskanje popolnega v nepopolnosti Družinska blagovna znamka Not perfect linen s svojimi lanenimi izdelki zagotavlja kakovost, spodbuja preg..

Engel- perilo in oblačila iz volne in svile

V podjetju Engel so že v šestdesetih letih izdelali pletene plenice iz nebeljenega bombaža. Z uporabo neobdelanega bombaža so se od leta..

MUD jeans- recikliran jeans in ekološki bombaž

  MUD Jeans je edina blagovna znamka, ki deluje popolnoma v skladu z načeli krožnega gospodarstva. MUD Jeans je trajnostna bla..

WoolMe- deke iz 100% volne

Volnene odeje WoolMe so v družinskem podjetju, ki izdeluje lanene izdelke LinenMe, pričeli izdelovati šele nekaj let nazaj. Želeli so ..

LinenMe- izdelki iz 100% lanu

Dokler v Sloveniji ne bo možno pričeti s tkanjem lanenih in konopljinih vlaken, bomo žal primorani kupovati naravne tkanine v tujini. A ..

Cotonea- ekološki bombaž

Izdelki iz ekološkega bombaža: posteljnina, kuhinjske krpe, deke, brisače, oblačila. Cotonea ekološki bombaž prihaja iz partn..

Lanabe- perilo iz ekološkega bombaža

Eko spodnje perilo za ženske, moške in otroke je udobno, nadvse mehko in predvsem narejeno iz materialov, ki so koži prijazni. Vsi izdel..

Ležišča polna pozitivne energije

Ležišča izdelana od začetka do konca, z upoštevanjem najvišjih zahtev glede odgovornosti do okolja in družbe - ležišča polna pozi..

Fashion Revolution Week v Zeleni trgovini

April bo v znamenju etičnih oblačil ... zaključili ga bomo namreč kar s celim tednom posvečenim etičnim oblačilom v sodelovanju s Pr..

Praznovanje obletnice 3. OŠ Slovenj Gradec

Ob 50. obletnici 3. OŠ Slovenj Gradec, sem jim podarila majice ter barve, s katerimi so jih učenci poslikali. Vsi sodelujoči- učenci, u..

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 121

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13
 
Pomoč pri nakupu
info@zelenatrgovina.si
 
Obročno plačevanje
z Diners / NLB kartico
 
Garancija
na zadovoljstvo

8